Trouwen

Trouwen

Hoe bijzonder: trouwen op een locatie waarvan er maar één in de wereld is: De Kilsdonkse Molen. Fotogeniek en sfeervol. Een historisch monument, gelegen in een prachtig cultuurlandschap.

Het huwelijk, het is één van die momenten die zo bijzonder zijn. De omgeving en sfeer waarin je trouwt spelen een belangrijke rol. De Kilsdonkse Molen is zeer geschikt voor wie zoekt naar een sfeervolle, fotogenieke, unieke en officiële trouwlocatie. Babsen van de gemeente Bernheze komen graag bij de Kilsdonkse Molen om jullie huwelijksdag tot de mooiste dag in jullie leven te maken.

De ligging aan waterloop de Aa, het groen eromheen, al het houtwerk binnenin de molen geven de sfeer van romantiek. En er zijn ook praktische argumenten: er is voldoende parkeerplek, veel flexibiliteit in organisatie én De Kilsdonkse Molen ligt vlakbij de A50 en is gemakkelijk bereikbaar.

Er zijn verschillende mogelijkheden om dit bijzondere moment bij De Kilsdonkse Molen te reserveren, zoals een fotosessie en huwelijksvoltrekking of alleen een fotosessie. Neem contact op met onze bedrijfsleidster Nicole en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Een bezoek bij de molen is:

  • Uniek en ….
  • Kom tot rust
  • ….. xxx …