Vrienden

Vrienden

Om De Kilsdonkse Molen te behouden voor toekomstige generaties is er de Stichting Vrienden van De Kilsdonkse Molen. De stichting houdt zich bezig met werving en behoud van financiële fondsen, sponsoren, (bedrijfs)vrienden en ambassadeurs.

Voor iedereen die De Kilsdonkse Molen een warm hart toedraagt bestaat de mogelijkheid om vriend te worden van De Kilsdonkse Molen. De gelden die binnenkomen worden onder andere besteed aan onderhoudsklussen aan en rond de beide molens. Je wordt vriend van De Kilsdonkse Molen met een jaarlijkse donatie van 50 euro. Jongeren onder de zestien jaar worden vriend met een jaarlijkse donatie van vijftien euro per jaar.

Ook de gelden die binnenkomen van bedrijfsvrienden besteden we onder andere aan onderhoudswerk. Elk jaar nodigen we bedrijfsvrienden uit om ze bij te praten over de ontwikkelingen van De Kilsdonkse Molen. Je wordt bedrijfsvriend met een jaarlijkse donatie van 100 euro.

We nodigen één keer per jaar alle(bedrijfs)vrienden uit om zich bij te laten praten over de laatste ontwikkelingen.

De Kilsdonkse Molen kent ook ambassadeurs. Mensen die eenmalig duizend euro doneren zijn ambassadeur voor het leven. Ambassadeurs ontvangen een pentekening van De Kilsdonkse Molen. Ambassadeurs ontvangen als eerste een uitnodiging voor activiteiten die we in en rondom de molen organiseren.

Doe mee en draag ook bij aan het behoud van De Kilsdonkse Molen. Kies een vorm die het beste past en vul onderstaand formulier in. Onze dank is groot!

Een bezoek bij de molen is:

  • Uniek en ….
  • Kom tot rust
  • ….. xxx …

Interesse om vriend te worden?

mail naar: vrienden@kilsdonksemolen.nl