Activiteiten

Activiteiten

Beleef De Kilsdonkse Molen

Ontdek De Kilsdonkse Molen en de omgeving via een activiteit die je leuk of interessant lijkt. Over het water, struinend door de natuur of met een bezoek in de molen. Met elke activiteit beleef je onze unieke molen op een eigen manier, en altijd even fascinerend.

Rondleiding molen

Maak kennis met De Kilsdonkse Molen, beleef het bijzondere verhaal achter deze unieke molencombinatie met zijn oorsprong in de dertiende eeuw. En laat je rondleiden door één van onze bevlogen gidsen.

Meer informatie
Rondleiding

Fluisterboot

Vaar stilletjes over de Aa door het prachtige cultuurlandschap. Een tocht tussen De Kilsdonkse Molen en het monumentale Kasteel Heeswijk, een voormalige waterburcht uit de elfde eeuw.

Meer over de Fluisterboot
Fluisterboot

Kanovaren

Beleef de Aa en de mooie natuur rondom van héél dichtbij: vanuit een kano. Bepaal je eigen tempo en peddel vanaf De Kilsdonkse Molen naar een historisch voormalige waterburcht verderop: Kasteel Heeswijk.

Meer over kanovaren
Kanovaren

Op pad met een gids

Ga met een professionele gids op ontdekkingstocht langs waterloop de Aa, de molenbeek richting Kasteel Zwanenburg en via het voetveer terug over de hogere gronden naar De Kilsdonkse Molen. Zie, ruik en voel de bijzondere natuur en cultuur.

Meer informatie

Trouwen

Hoe bijzonder: trouwen op een locatie waarvan er maar één in de wereld is: De Kilsdonkse Molen. Fotogeniek en sfeervol. Een historisch monument, gelegen in een prachtig cultuurlandschap.

Meer informatie
Kilsdonkse molen | Trouwen

Vergaderen

Onze vergaderruimte straalt rust uit, ligt in het groen en is voorzien van moderne apparatuur. Ideaal voor een effectieve vergadering, training of workshop die deelnemers inspireert en motiveert.

Meer informatie of boeken