Vrijwilligers

Vrijwilligers

Al het werk dat met De Kilsdonkse Molen te maken heeft, wordt gedaan door vrijwilligers. Stuk voor stuk betrokken mensen die zich met plezier inzetten. Mensen waar we trots op zijn.

Om al het vrijwilligerswerk goed te organiseren hebben we een richtlijn opgesteld. Alle vrijwilligers die bij De Kilsdonkse Molen werken, staan bij ons geregistreerd. Dat betekent dat zij akkoord zijn met de richtlijn die we hebben opgesteld.

Dankzij de richtlijn weet elke vrijwilliger waar hij of zij aan toe is. Het team bestaat dan ook uit betrokken, enthousiaste en flexibele vrijwilligers die zich met plezier inzetten, ieder op hun eigen interessegebied, voor De Kilsdonkse Molen. Dat geeft een fijne sfeer, merken ook onze gasten.

Onze vrijwilligers zetten zich in voor iets waar ze zelf het meeste plezier uithalen. We hebben verschillende groepen vrijwilligers:

  • Gastvrouw en Gastheer in de horeca
  • Rondleiders voor al onze rondleidingen in beide molens
  • Molenaars en molenaars in opleiding die ons graan malen en olie slaan
  • Schippers en Gidsen op de Fluisterboot, allen met hun verhaal naar Kasteel Heeswijk en terug
  • Technische ploeg die zorgt dat alles draait in en om de molens, iedere week weer.
  • PR, om te zorgen dat de molen zichtbaar is op social media.
  • Bestuur, 7 personen met ieder hun eigen expertise om de juiste beslissingen te kunnen nemen om De Kilsdonkse Molen draaiend te houden.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger de molen samen met ons draaiende te houden? Leuk! Stuur een bericht naar info@kilsdonksemolen.nl of bel: 06 45 76 28 39.

Wij zijn altijd blij met nieuwe vrijwilligers, horen graag of je iets wil betekenen voor de molen.

Interesse?

Laat het ons weten, we zijn blij met jou!