Vergaderen

Vergaderen

Onze vergaderruimte straalt rust uit, ligt in het groen en is voorzien van moderne apparatuur. Ideaal voor een effectieve vergadering, training, workshop, teambuilding of hei-dag die deelnemers inspireert en motiveert.

De vergaderruimte bevindt zich in het Bezoekerscentrum, een gebouw met natuurlijke materialen en dito uitstraling. Het is van alle gemakken voorzien: er is een goede akoestiek, veel lichtinval door de vele ramen en het is uitgerust met Apple audiovisuele apparatuur. Ook mogelijk: vergaderen in de buitenlucht, op ons idyllisch gelegen terras.

De combinatie van modern en historie, maken dit tot een unieke vergaderlocatie. Tel hierbij op: de prachtige ligging aan waterloop de Aa, het groen eromheen, voldoende parkeerplekken en de goede bereikbaarheid aan de A50.

Combineer de vergadering met een bezoek aan De Kilsdonkse Molen ter inspiratie vooraf, of ter ontspanning achteraf. Wandeling in de prachtige omgeving, korte rondleiding in de molens, stukje varen met de fluisterboot. Daarmee geef je nèt dat extra stukje jeu aan je vergadering, training, workshop of hei-dag.

Onze horeca in het Bezoekerscentrum verzorgt graag een complete lunch, drankjes en een borrel achteraf. Geef je wensen door tijdens de boeking.

Een bezoek bij de molen is:

  • Uniek en ….
  • Kom tot rust
  • ….. xxx …

Meer informatie?

Neem contact op met boekingen@kilsdonksemolen.nl